Bugüne dek okul bahçesine, mutfağında yemek yapan kadının hemen yanına ve bir kez de bir otomobilin farının üzerine düşen taş bu kez hintli otobüs sürücüsünün üstüne düştü ve zavallı Kamaraj öldü.

6 Şubat tam öğle zamanı öğrenciler derste iken bir patlama duydular. Park eden okul otobüslerinin bazı camları parçalandı. Sonuçta göktaşı yerde 60 cm çapında bir krater açtı. Fotoğrafta okul bahçesinde açılan krateri görüyorsunuz.

Mars'dan çok uzakta olan (!) Hindistan'ın Tamil Nadu eyaletinin Vellore kentinde bulunan Baharitidasan Mühendislik okulunun bahçesine büyük bir gürültü ile meteor düştü. O sırada okul otobüsünü park eden 40 yaşındaki sürücü Kamaraj okula doğru yürürken meteorun altında kaldı. Yine bahçede bulunan iki bahçıvan ile bir öğrenci yaralandı. Kamaraj hastahaneye kaldırılırken öldü. Eyaleti yönetenler Kamaraj'ın ailesine 1500$ yardımda bulundu.

Bu olay ilk kez oluyordu. Bugün gazeteyi açtığımda gördüm haberi, o nedenle araştırdım. Dünya nüfusu ne kadar hızlı artıyor ki eskiden çok küçük bir olasılık olarak gösterilen bu olay nihayet gerçekleşti. Sevgilerimle...